Creative Textile Flooring
Gode råd
og information

Alt om tæppefliser
Detaljerede instruktioner
Sporg en ekspert
Produktpleje
Ofte stillede spørgsmål

Find en forhandler
Rumberegner
Bæredygtighed
Virtuelt rum

Produktpleje


Heugas modulopbyggede gulvbelægning er beregnet til at være næsten vedligeholdelsesfri, og det er let at holde det rent.Tæppefliser
Regelmæssig støvsugning er den bedste måde til at tage hverdagens støv og skidt.
Heuga tæppefliser er produceret af pletafvisende materialer og fibre. Men ved uundgåelige pletter og uheld er det bedst at behandle området så hurtigt som muligt. Skrab eventuelle solide rester op så hurtigt som muligt, og arbejd fra kanten af pletten ind mod midten, så det ikke spredes.

Eventuel væske kan suges op ved at placere et tykt stykke absorberende papir på området og trykke det hårdt ned. Om nødvendigt kan flisen renses med en svamp, eller du kan løfte den op og skylle den under hanen. Du kan bruge et mildt rengøringsmiddel og skrubbe forsigtigt med børste, hvis det er nødvendigt, men det er vigtigt at fjerne alle spor af rengøringsmidlet ved at skylle. Brug absorberende papir til at suge så meget overskydende væske op som muligt og lad det tørre. Hvis du løfter en flise op for at rengøre den, skal du sørge for, at den er tør, før du sætter den på plads igen. Lad den tørre naturligt. Anbring den ikke på en radiator eller andre kunstigt varme overflader, da dette kan beskadige tæppeflisen.

Personlige råd til vedligeholdelse af tæpper
Vi forstår, at du ønsker at sikre, at dine Heuga tæppefliser bliver ved med at se så godt som nye ud for helt at kunne nyde dit Heuga-tæppe. Vi ved jo alle, at der kan ske uheld. Vi vil gerne hjælpe! Derfor har vi indgået et samarbejde med JAMES, så alle Heugas kunder tilbydes en unik service med personlige tæppevedligeholdelsesråd specifikt for din situation, dine valgte farver og dine valgte produkter. Rådene er blevet specifikt testet på basis af dit produkt, din farve, din familiesituation og brugsområdet. Hvis der skulle opstå en situation, der ikke er dækket af rådene, kan du altid kontakte JAMES eller din Heuga-forhandler. På webstedet for JAMES er der svar på mange spørgmål og vedligeholdelsesproblemer. Klikke her for at besøge webstedet for JAMES.
 
 Bestil et Heuga Katalog

Sprog:  Heuga en Engelsk   Engelsk  Heuga en Tysk   Tysk  Heuga en Hollandsk   Hollandsk  Heuga en Fransk   Fransk  Heuga en Fransk   Dansk
Hjem  |  Om os |  Interface |  Impressum |  Kontakt os |   |  Garanti |  Sitemap |  Hjælp
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring makes (limited) use of cookies on this website. To find out more about the cookies we use and how to manage them, please refer to our privacy policy for additional information.