Creative Textile Flooring
Werkkamer

De vloer in het hedendaagse thuiskantoor moet voldoen aan de eisen van de drukke manager. Sterk genoeg om kantoormeubilair te verdragen en fraai genoeg om succes uit te stralen. Heuga tapijt voor het kantoor zijn uiterst doordacht en dus antistatisch en geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen. Over de prijs zal zelfs de meest veeleisende financieel directeur zich verbazen.


Selecteer een product:
Basic Beauty Basic Beauty Vloerbedekking Basic Beauty
De hedendaagse kleuren in een duurzame, slijtvaste afwerking passen perfect bij de nieuwste verven en interieurstoffen.

Mushroom Koala Biscotti Champagne Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Really Random Really Random Vloerbedekking Really Random
Dit product, geïnspireerd op kleuren en patronen uit het bos, is ideaal voor het creëren van een natuurlijk effect. Het willekeurige design maakt leggen heel eenvoudig omdat de tegels in iedere richting gelegd kunnen worden.

Blossom Limestone Sandstone Autumn Leaves Foliage Japanese Maple Timber Bark Jet Black Slate
Smart Sense Smart Sense Vloerbedekking Smart Sense
Smart Sense biedt het comfort van een zachte vloer en het voordeel van een harde vloer. Het bevat 60% recyclede content en is ideaal voor je woonkamer, hal en thuiskantoor. Smart Sense wordt richtingloos gelegd en geeft een maximaal snijverlies van 3%.

Sakura Grey Bonsai Sencha Bamboo Ginseng Sancho Pepper Gari Red Sun Blue Anemon Wasabi
Fresh Flavour Fresh Flavour Vloerbedekking Fresh Flavour
Fresh Flavour is een stijlvolle collectie met een eigentijds karakter. De combinatie van mat en glanzend garen geeft dit product een luxe uitstraling. Fresh Flavour is beschikbaar in een palet van 12 natuurlijke warme kleuren.

Reijkjavik Cairo Delhi Marrakesh Nairobi New Orleans Oslo Sydney Tokyo Bangkok Shanghai Beijing


Kamers

Relevante snelkoppelingen
Inspiratie
Veel gestelde vragen
Verkooppunten
Bestel een catalogus
Garantie
Duurzaamheid
De design assistent
Talen:  Heuga in het Engels   Engels  Heuga in het Duits   Duits  Heuga in het Nederlands   Nederlands  Heuga in het Frans   Frans  Heuga in het Frans   Deens
Home |  Over Heuga |  Interface |  ???INTERF_FOOTER_IMPRESSUM??? |  Contact |  Algemene voorwaarden |  Garantie |  Sitemap |  Help
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring maakt (beperkt) gebruik van cookies op deze website. Voor meer informatie over cookies en hoe wij hier gebruik van maken, verwijzen wij u naar onze privacy regelgeving.