Creative Textile Flooring
Hal

Verwelkom mensen in je huis. In een intensief gebruikte ruimte als de entree, gang of hal zijn de slijtvaste en praktische tapijttegels van Heuga een slimme manier om een goede eerste indruk te maken.


Selecteer een product:
Smart Sense Smart Sense Vloerbedekking Smart Sense
Smart Sense biedt het comfort van een zachte vloer en het voordeel van een harde vloer. Het bevat 60% recyclede content en is ideaal voor je woonkamer, hal en thuiskantoor. Smart Sense wordt richtingloos gelegd en geeft een maximaal snijverlies van 3%.

Sakura Grey Bonsai Sencha Bamboo Ginseng Sancho Pepper Gari Red Sun Blue Anemon Wasabi
Country Classic/2 Country Classic/2 Vloerbedekking Country Classic/2
Gemaakt van 100% natuurlijk wol, voor 63% afkomstig uit Nieuw-Zeeland voor extra comfort en voor 37% uit de Schotse Hooglanden voor meer duurzaamheid. Daarnaast 100% klimaatneutraal.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Basic Beauty Basic Beauty Vloerbedekking Basic Beauty
De hedendaagse kleuren in een duurzame, slijtvaste afwerking passen perfect bij de nieuwste verven en interieurstoffen.

Mushroom Koala Biscotti Champagne Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Country Contemporary Country Contemporary Vloerbedekking Country Contemporary
Door de verscheidenheid aan traditionele en stijlvolle kleuren is deze wolcollectie (80% wol) ideaal voor iedere woning waarbij stijl en comfort voorop staan.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Really Random Really Random Vloerbedekking Really Random
Dit product, geïnspireerd op kleuren en patronen uit het bos, is ideaal voor het creëren van een natuurlijk effect. Het willekeurige design maakt leggen heel eenvoudig omdat de tegels in iedere richting gelegd kunnen worden.

Blossom Limestone Sandstone Autumn Leaves Foliage Japanese Maple Timber Bark Jet Black Slate
Fresh Flavour Fresh Flavour Vloerbedekking Fresh Flavour
Fresh Flavour is een stijlvolle collectie met een eigentijds karakter. De combinatie van mat en glanzend garen geeft dit product een luxe uitstraling. Fresh Flavour is beschikbaar in een palet van 12 natuurlijke warme kleuren.

Reijkjavik Cairo Delhi Marrakesh Nairobi New Orleans Oslo Sydney Tokyo Bangkok Shanghai Beijing
Walk Way Walk Way Vloerbedekking Walk Way
Deze collectie is door zijn uitzonderlijke duurzaamheid bij uitstek geschikt voor zwaar belopen ruimtes. Je kunt er prachtig schaakbordeffecten mee creëren in een gang.

Sand Wood Terra Fire Granite Flint Leaf Sky Water
Le Bistro Le Bistro Vloerbedekking Le Bistro
Het gezinsleven betekent een zware belasting voor een vloer. Daarom is deze collectie perfect voor ruimtes waarin er wel eens op de vloer gemorst wordt, zoals de keuken of de eetkamer.

Blue Cheese Damson Caper Fennel Peppermint Squid Ink Lavender Raspberry Sun-dried Tomato Salsa Gingerbread Oatmeal Cappuccino Chocolate Espresso Caviar Coconut Milk
Puzzle Pieces/2 Puzzle Pieces/2 Vloerbedekking Puzzle Pieces/2
Stijlvolle, moderne kleuren die precies passen in de gezinswoningen van vandaag de dag. Kleuren die elkaar aanvullen of juist met elkaar contrasteren.

White Orchid Waterlily Cream Mushroom Koala Biscotti Champagne Spring Green Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
SolidSquare SolidSquare Vloerbedekking SolidSquare
Maakt al 50 jaar deel uit van ons assortiment en bewijst dat kwaliteit en functionaliteit de tand des tijds doorstaat. De extreme duurzaamheid maakt deze vloer ideaal voor elke opbergruimte.

Elephant Gazelle Lion Panther


Kamers

Relevante snelkoppelingen
Inspiratie
Veel gestelde vragen
Verkooppunten
Bestel een catalogus
Garantie
Duurzaamheid
De design assistent
Talen:  Heuga in het Engels   Engels  Heuga in het Duits   Duits  Heuga in het Nederlands   Nederlands  Heuga in het Frans   Frans  Heuga in het Frans   Deens
Home |  Over Heuga |  Interface |  ???INTERF_FOOTER_IMPRESSUM??? |  Contact |  Algemene voorwaarden |  Garantie |  Sitemap |  Help
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring maakt (beperkt) gebruik van cookies op deze website. Voor meer informatie over cookies en hoe wij hier gebruik van maken, verwijzen wij u naar onze privacy regelgeving.