Creative Textile Flooring
Gang

Din gang giver det vigtige førstehåndsindtryk af dit hjems indre. En gang er et område med megen trafik, og gulvbelægning fra Heuga er en smart måde at sikre, at det første indtryk er godt.

Heugas tilgangsvinkel
En gang bliver slidt og udsættes for skidt og mudder, der bliver taget med ind i huset. Det er derfor, at vi har valgt produktlinjer, der ikke viser skidtet, der er lette at rengøre, der kan tåle konstant trafik og som let kan udskiftes i stil med alle andre tæppefliser fra Heuga.Vælg venligst en produkt:
Smart Sense Smart Sense Flooring Smart Sense
Smart Sense giver komforten ved et blødt gulv og fordelen ved et hårdtgulv. smart sense er perfekt til stue, entré og hjemmekontor. smart senselægges vilkårligt uden retning, og det giver en storfleksibilitet og et maksimalt beskæringstab på 3 %.

Sakura Grey Bonsai Sencha Bamboo Ginseng Sancho Pepper Gari Red Sun Blue Anemon Wasabi
Country Classic/2 Country Classic/2 Flooring Country Classic/2
Lavet af 100 % naturlig uld med 63 % fra New Zealand for ekstra komfort og 37 % fra det skotske højland for bedre holdbarhed. 100 % klimaneutral.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Basic Beauty Basic Beauty Flooring Basic Beauty
Moderne farver med holdbar og slidstærk finish, der passer perfekt med alle de nyeste malematerialer og stoffer.

Mushroom Koala Biscotti Champagne Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Country Contemporary Country Contemporary Flooring Country Contemporary
En blanding af traditionelle og moderigtige, trendige farver gør dette uldkollektion perfekt til alle hjem hvor stil og komfort er i hovedsædet.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Really Random Really Random Flooring Really Random
Baseret på farver og mønstre fundet på skovbunden. Dette produkt er perfekt til at skabe en naturlig effekt. Dets tilfældige design gør installationen endnu lettere, da du kan lægge fliserne i alle retninger, hvilket også begrænser spildet til...

Blossom Limestone Sandstone Autumn Leaves Foliage Japanese Maple Timber Bark Jet Black Slate
Fresh Flavour Fresh Flavour Flooring Fresh Flavour
Fresh Flavour er en stilfuld kollektion med en nutidig og moderne karakter. Kombinationen af matte og blanke garn giver produktet et luksuriøst look. Fresh Flavour fås i en palet af 12 naturlige og varme farver.

Cairo Delhi Marrakesh New Orleans Oslo Sydney Tokyo Bangkok Shanghai Beijing
Walk Way Walk Way Flooring Walk Way
Denne produktlinje er perfekt til områder med tung trafik på grund af den utrolige holdbarhed. Det er fremragende til skakternet effekt i en gang.

Sand Wood Terra Fire Granite Flint Leaf Sky Water
Le Bistro Le Bistro Flooring Le Bistro
Disse tæppefliser i topkvalitet er praktiske, ser godt ud og er ideelle til køkkener og spisestuer. De er lette at rengøre, men er bløde og komfortable. Hvorfor ikke blande farverne og lave striber, kanter eller dit eget design?

Blue Cheese Damson Caper Fennel Peppermint Squid Ink Lavender Raspberry Sun-dried Tomato Salsa Gingerbread Oatmeal Cappuccino Chocolate Espresso Caviar Coconut Milk
Puzzle Pieces/2 Puzzle Pieces/2 Flooring Puzzle Pieces/2
Totalt stilfulde moderne farver, der er perfekte til nutidens familiehjem. Komplementærfarver eller kontrast? Prøv en kombination med andre produkter, som f.eks. LazyLounge/2.

White Orchid Waterlily Cream Mushroom Koala Biscotti Champagne Spring Green Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Solid Square Solid Square Flooring Solid Square
Solid Square har været i vores produktudvalg i 50 år og har bevist, at den kan stå distancen. Den kombinerer holdbarhed med et funky naturligt look og er en ideel gulvbelægning til fællesarealer.

Elephant Gazelle Lion Panther


Rums

Relevante links
Inspiration
Ofte stillede spørgsmål
Find en forhandler
Bestille et katalog
Garanti
Bæredygtighed
Virtual room tool
Sprog:  Heuga en Engelsk   Engelsk  Heuga en Tysk   Tysk  Heuga en Hollandsk   Hollandsk  Heuga en Fransk   Fransk  Heuga en Fransk   Dansk
Hjem  |  Om os |  Interface |  Impressum |  Kontakt os |   |  Garanti |  Sitemap |  Hjælp
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring makes (limited) use of cookies on this website. To find out more about the cookies we use and how to manage them, please refer to our privacy policy for additional information.