Creative Textile Flooring
Stue

I et område, der er skabt til at slappe af fra verden og hygge sig med venner og familie, kan Heugas modulopbyggede gulvbelægning give komfort og farve, der passer til din stil. Med skønheden i Heugas praktiske fliser kan du bare vaske det væk, hvis der skulle komme mærker fra uheld og hårdt arbejde.   Der er et rigt udvalg af tæppefliser at vælge imellem, og aldrig har praktisk gulvbelægning set så godt ud.

Heuga gulvbelægning til stuen
Vores stuetæpper giver en høj grad af komfort og varme. De er bløde, moderigtige og inkluderer farver og stile, der passer med din livsstil og stadig ser godt ud på trods af kraftig brug.Vælg venligst en produkt:
Smart Sense Smart Sense Flooring Smart Sense
Smart Sense giver komforten ved et blødt gulv og fordelen ved et hårdtgulv. smart sense er perfekt til stue, entré og hjemmekontor. smart senselægges vilkårligt uden retning, og det giver en storfleksibilitet og et maksimalt beskæringstab på 3 %.

Sakura Grey Bonsai Sencha Bamboo Ginseng Sancho Pepper Gari Red Sun Blue Anemon Wasabi
Twisted Texture Twisted Texture Flooring Twisted Texture
Med dette pragtfulde produkt får du et kvalitetsgulv til stue og soveværelse, som oven i købet også er fremragende og egnet til at lave et afpasset tæppe på ethvert hårdt gulv.

Lambswool Goat Sheepskin Lion Elephant Skin Grey Cheetah Pigeon Purple Rabbit Husky Red Fox
Puzzle Pieces/2 Puzzle Pieces/2 Flooring Puzzle Pieces/2
Totalt stilfulde moderne farver, der er perfekte til nutidens familiehjem. Komplementærfarver eller kontrast? Prøv en kombination med andre produkter, som f.eks. LazyLounge/2.

White Orchid Waterlily Cream Mushroom Koala Biscotti Champagne Spring Green Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Really Random Really Random Flooring Really Random
Baseret på farver og mønstre fundet på skovbunden. Dette produkt er perfekt til at skabe en naturlig effekt. Dets tilfældige design gør installationen endnu lettere, da du kan lægge fliserne i alle retninger, hvilket også begrænser spildet til...

Blossom Limestone Sandstone Autumn Leaves Foliage Japanese Maple Timber Bark Jet Black Slate
Country Classic/2 Country Classic/2 Flooring Country Classic/2
Lavet af 100 % naturlig uld med 63 % fra New Zealand for ekstra komfort og 37 % fra det skotske højland for bedre holdbarhed. 100 % klimaneutral.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Country Contemporary Country Contemporary Flooring Country Contemporary
En blanding af traditionelle og moderigtige, trendige farver gør dette uldkollektion perfekt til alle hjem hvor stil og komfort er i hovedsædet.

Sea Salt Sesame Almond Pink Peppercorn Pistachio Juniper Blue Pecan Black Pepper
Fresh Flavour Fresh Flavour Flooring Fresh Flavour
Fresh Flavour er en stilfuld kollektion med en nutidig og moderne karakter. Kombinationen af matte og blanke garn giver produktet et luksuriøst look. Fresh Flavour fås i en palet af 12 naturlige og varme farver.

Cairo Delhi Marrakesh New Orleans Oslo Sydney Tokyo Bangkok Shanghai Beijing
Basic Beauty Basic Beauty Flooring Basic Beauty
Moderne farver med holdbar og slidstærk finish, der passer perfekt med alle de nyeste malematerialer og stoffer.

Mushroom Koala Biscotti Champagne Green Olive Brown Bear Buffalo Mocha Dark Chocolate Black Velvet Evening Sky China Blue Carrot Juice Crimson Pink Forest Fruits Rich Plum Rich Aubergine
Funky Feet/2 Funky Feet/2 Flooring Funky Feet/2
Det lækre ved et tæppe med lang luv er, at det er en sand nydelse – en oplevelse for fødderne. Det fungerer godt som et enkelt tæppe til at bløde et trægulv op med, eller også kan man virkelig forkæle familien med luksus fra væg til væg.

Pearl Coral Baltic Brown Emerald Red Garnet Onyx
Le Bistro Le Bistro Flooring Le Bistro
Disse tæppefliser i topkvalitet er praktiske, ser godt ud og er ideelle til køkkener og spisestuer. De er lette at rengøre, men er bløde og komfortable. Hvorfor ikke blande farverne og lave striber, kanter eller dit eget design?

Blue Cheese Damson Caper Fennel Peppermint Squid Ink Lavender Raspberry Sun-dried Tomato Salsa Gingerbread Oatmeal Cappuccino Chocolate Espresso Caviar Coconut Milk


Rums

Relevante links
Inspiration
Ofte stillede spørgsmål
Find en forhandler
Bestille et katalog
Garanti
Bæredygtighed
Virtual room tool
Sprog:  Heuga en Engelsk   Engelsk  Heuga en Tysk   Tysk  Heuga en Hollandsk   Hollandsk  Heuga en Fransk   Fransk  Heuga en Fransk   Dansk
Hjem  |  Om os |  Interface |  Impressum |  Kontakt os |   |  Garanti |  Sitemap |  Hjælp
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring makes (limited) use of cookies on this website. To find out more about the cookies we use and how to manage them, please refer to our privacy policy for additional information.